SELAMAT DATANG KE D'PINANG HOMESTAY, KLEBANG MELAKA: Grill rumah siap sepenuhnya

06 November 2014

Grill rumah siap sepenuhnya

Alhamdulillah, grill rumah dah siap sepenuhnya. Macam dah takda cerita lain pula, asyik pasal grill je. Hahahaha.. Ok lah, atas permintaan ramai (cewah, macam poyo lak) saya mengupload gambar grill rumah saya yang cantik ni, cewah. Kalau ada yang nak tiru, dipersilakan, saya pun google design grill ni kat internet juga.

Kalau yang tercari-cari tukang grill di Melaka ni ataupun berminat untuk tempah grill dengan Abg Grill rumah saya ni, boleh email saya di emy_2912@yahoo.com.my ataupun tinggalkan jejak anda pada ruangan komen, saya akan menjejaki anda dan memberikan kontek number Abg Grill ini. 

Sekian sahaja untuk harini ini. Wasalam




Hubungi D'pinang Homestay di 019-6609951(SMS/Call/PM/WA) untuk tempahan dan maklumat lanjut

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

D'Pinang Homestay Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign