SELAMAT DATANG KE D'PINANG HOMESTAY, KLEBANG MELAKA: Homestay selesa, bersih dan murah di Melaka

13 Januari 2015

Homestay selesa, bersih dan murah di Melaka

Assalammualaikum dan salam sejahtera.

Sesiapa yang sedang mencari homestay di Melaka, yang mencari tempat penginapan yang selesa, bersih di Melaka dan yang paling penting pastinya nak yang murah dan berbaloi kan. Alhamdulillah pada pendapat saya dpinanghomestay dapat memenuhi kehendak dan keperluan anda! Mari lah cuba try test pasti tidak mengecewakan anda semua. 

Harga promosi termurah yang ditawarkan di awal-awal pembukaan rumah kami. Berapa sewa satu malam yek??? emmm.. Yang pastinya MURAH tau.


Nak bagitau ke nak wasap je. hihihi. ok lah, murah tau ni. RM150/night (Promosi). Murahkan homestay ni, Best kan. Murah bersih dan selesa malah terletak di pusat bandar Melaka, iaitu Pantai Klebang dan Pantai Puteri, dpinanghomestay berada ditengah-tengah. 

Berminat untuk tahu detail boleh SMS, WhatApps 019-6609951 atau email saya di emy_2912@yahoo.com.my

Hubungi D'pinang Homestay di 019-6609951(SMS/Call/PM/WA) untuk tempahan dan maklumat lanjut

8 ulasan:

  1. mnarik ni lau pergi time cuti kann..hehe

    BalasPadam
  2. Salam. Hee sudah lama saya tidak ke melaka.

    BalasPadam
    Balasan
    1. kalau datang boleh lah stay sini. hihihi

      Padam
  3. boleh eliss iklankan homestay hanie ni kat blog eliss? FOC jer.. kalau berninat, nanti bagitau eliss yer :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. eh..boleh ke eliss, nak iklan lah. hihihi mcm mane ek.. kite email kat awk ker..

      Padam
  4. email jer apa2 maklumat kat eliss, elissmie@gmail.com. Kalau ada gambar bagi atau bagi link..nanti eliss amik :)

    BalasPadam
  5. Ada berapa bilik tidor n bilik air ye ? Berminat ny . Aircond atau kipas ?

    BalasPadam

D'Pinang Homestay Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign