SELAMAT DATANG KE D'PINANG HOMESTAY, KLEBANG MELAKA: Oktober 2015

13 Oktober 2015

Tarikh tempahan setakat 13 Okt 2015

Assalammualaikum dan selamat pagi

Dah lama rasanya tak kongsi apa-apa kat blog ni kan. Cewah, macam ada orang yang baca kan. Apa-apa pun nak kongsi juga supaya memudahkan pada regular customer yang nak tahu perkembangan kami di D'pinang Homestay ini.

Untuk makluman D'pinang Homestay Melaka ini telah ditempah pada tarikh 17 October 2015 (1 malam) dan juga pada tarikh 12 November sehingga 8 Disember 2015 (25 malam). Selama 25 malam tersebut ditempah oleh mereka-mereka yang bekerja Petronas di Sungai Udang sebab Petronas ada shutdown. Alhamdulillah, syukur dengan rezeki Allah beri.


Bagi tarikh-tarikh yang lain, setakat ini masih kosong lagi. Jadi bagi yang ingin menempah atau nak riki2 atau nak tanya apa sahaja mengenai D'pinang Homestay ini, bolehlah hubungi talian hotline kami iaitu 019-6609951(SMS/Call/PM/WA). InsyaAllah kami akan membantu.


Nantikan entry yang selanjutnya. InsyaAllah sekiranya ada kelapangan saya akan update lagi blog ini. Saya sebenarnya nak masukkan kalender google di dalam blog ini, tapi masalah nya tak reti nak buat, puas belajar dari google pun tak reti-reti juga. tapi saya akan usahakan supaya memudahkan para pengunjung melihat tarikh-tarikh yang telah di booking.

Terima kasih kerana melayari blog ini dan membacanya. Sampai jumpa lagi di entry seterusnya. Wasalam.
Hubungi D'pinang Homestay di 019-6609951(SMS/Call/PM/WA) untuk tempahan dan maklumat lanjut

D'Pinang Homestay Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign